PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Activiteiten Activiteiten
WERELDWINKEL
 
De Wereldwinkel is op een aantal momenten in het jaar aanwezig met een verkooptafel. Er is dan een tafel met Fair-Trade producten aanwezig, die gekocht kunnen worden. Hiermee steunt u ondernemers in ontwikkelingsgebieden in de Derde Wereld en koopt u verantwoorde producten.
 
KOFFIEDRINKEN
 
NA DE DIENST
Na alle kerkdiensten gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Op deze manier wordt onderlinge gesprek en ontmoeting aangemoedigd.
 
VOOR BELANGSTELLENDEN
Op de 2e vrijdag van de maand wordt in samenwerking met het Dorpshuis in het Dorpshuis in Drempt, Kerkstraat 86,  van 10.00 – 12.00 uur een koffiemorgen georganiseerd.
Iedereen kan hier vrijblijvend aan deelnemen. Deze koffiemorgen wordt aangekondigd in Kerkleven en de regionale weekbladen Contact en Regiobode.
 
MAALTIJD VOOR ALLEENGAANDEN

Op de tweede woensdag van de maand verzorgt een groepje vrijwilligers een maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt. Voor deze maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd.
 

 
terug
 
 
Online Collecteren
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.