PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Activiteiten Activiteiten
WERELDWINKEL
 
De Wereldwinkel is op een aantal momenten in het jaar aanwezig met een verkooptafel. Er is dan een tafel met Fair-Trade producten aanwezig, die gekocht kunnen worden. Hiermee steunt u ondernemers in ontwikkelingsgebieden in de Derde Wereld en koopt u verantwoorde producten.
 
KOFFIEDRINKEN
 
NA DE DIENST
Na alle kerkdiensten gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Op deze manier wordt onderlinge gesprek en ontmoeting aangemoedigd.
 
VOOR BELANGSTELLENDEN
Op de 2e vrijdag van de maand wordt in samenwerking met het Dorpshuis in het Dorpshuis in Drempt, Kerkstraat 86,  van 10.00 – 12.00 uur een koffiemorgen georganiseerd.
Iedereen kan hier vrijblijvend aan deelnemen. Deze koffiemorgen wordt aangekondigd in Kerkleven en de regionale weekbladen Contact en Regiobode.
 
MAALTIJD VOOR ALLEENGAANDEN

Op de tweede woensdag van de maand verzorgt een groepje vrijwilligers een maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt. Voor deze maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd.
 

Kerken open op vrijdagmiddag 15.00 tot 17.00 uur

Sinds half maart zijn de kerken in onze dorpen gesloten. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk kerkdiensten te houden. Ook in de maand juni zullen er nog geen kerkdiensten zijn. Wel zullen de kerken in Voor-Drempt en Hoog-Keppel in de maand juni op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur open zijn. Voor mensen die het fijn vinden om even binnen te lopen. Te genieten van de stilte in de kerk, even te gaan zitten, een kaarsje aan te steken of naar muziek te luisteren. Natuurlijk met in achtneming van alle voorschriften wat betreft 1,5 m afstand etc. In de maand juli hopen we te beginnen met het opstarten van de kerkdiensten op zondagochtend.

 
terug
 
 
Online Collecteren
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.