PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 

za 9 november 2019

Op adem komen in Keppel

Locatie: 
 Kerkhuis Hoog-Keppel
Tijdstip: 
 10:00  - 15:30
Prijs: 
 €15,00


Met deze uitnodiging probeer ik mensen uit onze gemeente en daarbuiten bij elkaar te brengen voor een dag van stilte, bezinning en ontmoeting. Zo hoop ik onze mooie kerk en het landschap er omheen open te stellen voor mensen die even een dagje uit de drukte van het dagelijks bestaan willen stappen. Na het welkom in het kerkhuis luisteren we in de kerk naar een aantal mooie teksten. Verder is er stilte, maar ook muziek op de dwarsfluit door Caroline Hendriks.
Na het uur in de kerk kunnen mensen wandelen. Voor een deel in stilte, voor een deel in gesprek met elkaar. Voor wie wandelen een bezwaar is er ook in de kerk of het kerkhuis plek stil te zijn en met elkaar te praten. Na de lunch gaat Annemiek van der Kaa-van Pagée uit Elst met mozaïek aan het werk. Zij laat mensen mozaïekschalen maken, waarin verwerkt kan worden waar je dankbaar voor bent. Met een kaars in het midden kan de schaal thuis gebruikt worden om een licht te ontsteken en stilt te staan bij de goede dingen die je leven kleur geven. Natuurlijk hoop ik van harte dat er genoeg mensen zijn die een dag kunnen vrijmaken. U kunt zich tot 25 oktober bij mij opgeven.

terug
 


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.