PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
steun waard steun waard

Actie Vakantietas

Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer klasgenootjes erop uit trekken, blijven zij achter. Met de Actie Vakantietas kunnen wij als gemeente deze kinderen verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de zomervakantie. Je kunt dan denken aan bonnen of kleine cadeautjes. Wij organiseren het dit jaar samen met de kinderkerk van Hummelo. Het sociaal team Bronkhorst kijkt welke gezinnen in aanmerking komen. I.v.m. de privacy krijgen wij geen gegevens. Alleen als de mensen zelf hun adres opschrijven kunnen we de tassen brengen en anders halen de mensen het op bij het sociaal team.  Het sociaal team vragen de gezinnen om een formulier in te vullen met de hobby’s en leeftijden van de kinderen. Deze komen dan terug en dan kunnen wij de tassen vullen.
Hier willen we ook graag gebruik maken van u in de kerk. We zullen t.z.t. een lijst ophangen in de kerk en als u mee wil doen kunt u aangeven welk cadeautje u de week erop mee wil brengen voor 1 van de kinderen of bij de diaconie afgeven kan ook natuurlijk.

terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.