PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
diaconie diaconie
Diaconaat betekent (vrij vertaald) ‘hulp bieden aan allen die dit nodig hebben’.

Vanaf januari stopt Toon Folmer na heel veel jaren actief te zijn in de diaconie met de meeste taken.  We zijn u op zoek naar versterking.  Het liefst iemand die niet bang is om aan de hand van een digitaal programma de begroting etc te maken. Heb je hier geen ervaring mee, maar wil je toch iets betekenen,  geen probleem. Graag contact opnemen met Marian Lusink: scriba@kerkdrempel.nl  of 0313-479174 (tussen 17:30 en 18:30 uur).

Binnen de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel ondersteunen wij financieel verschillende doelen: regionaal, landelijk en ook wereldwijd. Daarnaast hebben we activiteiten rondom kerst en verzorgen wij een aantal keer per jaar in de dienst het avondmaal. Wij werken samen binnen gemeente Bronckhorst met Caritas en de diaconieën van andere kerken. Met de Protestantse gemeente Hummelo hebben we een aantal keer per jaar een overleg en we willen samen de activiteiten die er zijn behouden en wie weet in de toekomst samen nog meer dingen ondernemen.
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.