PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
zondag 12 september 2021  om 10:00 uur
Voorganger: ds. Karin Spelt
Openluchtdienst/Startzondag

Openluchtdienst en startdienst 12 september 2021

Inloop met koffie 10.15 uur. Aanvang kerkdienst 11.00 uur.
Adres: Eldrikseweg 22, Laag-Keppel


Met hoofd, hart en handen…….

Liturgie voor de Openluchtdienst/Startdienst, 12 september 2021Een afwisselend en speels programma rondom het ‘Onze Vader’. In dit bekende gebed dat we elke week in de kerk bidden horen we de woorden ‘Uw Koninkrijk kome…..’ Wat betekenen die woorden voor onze toekomst en hoe kunnen wij ons met hoofd, harten handen inzetten voor dat Koninkrijk?
 
Een programma voor jong en oud waarin we ook een moment met hoofd, hart en handen aan het werk gaan. Er valt iets te zoeken en te vinden. Een aantal muzikanten van de muziekvereniging  Hummelo en Keppel o.l.v Niels Bloemendaal zal voor de muziek zorgen.

We hopen natuurlijk op een mooie zonnige dag. Bij slecht weer gebruiken we de deel . Er zal ook een tent in de tuin worden gezet. Als u wilt kunt u een eigen stoel meenemen. Er zullen ook klapstoelen zijn, dus het is niet persé nodig. Wel een eigen beker meenemen graag.

De kerkdienst begint om 11.00 uur. Vooraf is de tuin vanaf 10.15 uur open en kunt u samen een kopje koffie drinken. Na afloop van de dienst is er nog een hapje en drankje en kunnen we elkaar ontmoeten.

terug
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.