PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
kerstmaaltijd kerstmaaltijd
Kerstmaaltijd St. Joriskerk Drempt

Feestelijk gedekte tafels in de kerk van Drempt. Kaarslicht en kerstversiering. Stralende gezichten rond de tafels. Jong en oud. Samen eten, zingen, een kerstspel door de kinderen, luisteren naar verhalen. Dat is het beeld dat we voor ons zien als we denken aan de kerstmaaltijd voor jong en oud in 2019. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar. Maar corona gooide roet in het eten. Twee jaar achter elkaar konden we elkaar met kerst niet ontmoeten. We hopen dat dat dit jaar wel kan. En we verheugen ons op de kerstmaaltijd op de vierde advent.
Anne-Marie van Gaal zorgt voor lekker eten. Koperblazers van de muziekvereniging Hummelo en Keppel spelen feestelijke kerstmuziek. De zanggroep o.l.v. Lucian Venderink zingt een paar mooie kerstliederen. Natuurlijk is er ook samenzang en een kerstverhaal. De kinderen hebben een echte kerststal gemaakt. Zij brengen daarmee het kerstverhaal tot leven. Allemaal ingrediënten voor een mooi, gezellig en sfeervol kerstfeest voor jong en oud. De voorbereidingen zijn in volle gang. We hopen natuurlijk dat er veel mensen komen. Nodig vooral ook buren, vrienden of familie uit.
Graag weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. U kunt zich uiterlijk zondag 11 december per mail opgeven bij onze scriba Marian Lusink scriba@kerkdrempel.nl of telefonisch bij ds. Karin Spelt tel 06-13554749. Er is een maximum aantal deelnemers van ongeveer 80 mensen. Natuurlijk hopen we dat er plaats is voor iedereen.
De toegang is gratis. Bij de uitgang staat een bus voor een vrije gift ter bestrijding van de onkosten.  
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.