PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Kerst en Advent Kerst en Advent

Advent en Kerst

Verhalen van Hoop


In de tijd van advent en kerst delen we verhalen van hoop. We leven in onzekere tijden met veel zorgen over de toekomst. Het is belangrijk om hoop te houden.

Oecumenische vespers in de tijd van advent:  Verhalen van Hoop

De komende vespers zijn onder voorbehoud in verband met de nieuwe en mogelijk nog volgende Corona maatregelen. Blijf de mededelingen via de Nieuwsbrief en op de website (kerkdrempel.nl) volgen.
De vespers zijn ook online mee te vieren. De link is te vinden op de website van de betreffende kerken.
lees meer »
 
Adventskalender Adventskalender

Thema: In een ander licht

Dit jaar staat in de adventskalender het laatste boek uit de Bijbel centraal, de Openbaring van Johannes. Dit is een forse uitdaging. Openbaring is immers geen eenvoudig boek. Het staat vol rampen en mysterieuze visioenen. Maar het Bijbelboek is de moeite meer dan waard. Het wil de christenen van toen - en nu - bemoedigen en aansporen om in adventstijd te leven: Hij komt.

Naast de dagelijkse overdenkingen bevat de online kalender verschillende extra’s, zoals interviews met de predikanten die een bijdrage leverden aan de kalender, passende adventsliederen en tips om dieper Openbaring in te duiken. Een mooie manier om bewust toe te leven naar Kerst!


lees meer »
 
Kerstquiz Kerstquiz


Kerstquiz, vragen en antwoorden

Een quiz gemaakt door ds. Hans van Ark
lees meer »
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.