PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Concert Rob Favier Concert Rob Favier
Helaas kan het geplande concert van de Sunshine Cleaners op 21 mei niet doorgaan, in verband met ziekte van één van de zangers. In plaats daarvan is er een concert van Rob Favier gepland.
Rob Favier verzorgt programma’s die bestaan uit een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe bodem die zijn teksten vrijwel altijd hebben: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, wat zin geeft aan je dagelijks leven, een plaats vinden als gelovig mens in de moderne maatschappij. Tijdens zijn optreden wordt er veel gelachen, maar ook grondig nagedacht. De interactie met het publiek speelt een belangrijke rol. Ter afsluiting van dit themajaar rondom de zeven werken van barmhartigheid heeft Rob een op maat gemaakte voorstelling samengesteld. Deze is geschikt voor alle leeftijden. Reserveren is niet nodig. 
Tijdens de voorstelling zal er ook aandacht besteed worden aan hulp voor Oekraïne/ Kerk in Actie. Het concert is gratis. Na afloop wordt er een eigen bijdrage gevraagd.
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.