PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
vacature iPad en begraafplaats vacature iPad en begraafplaats
Bediening van de iPad tijdens de kerkdiensten
Vanaf Pasen beschikken wij over KerkTV. Mensen die niet naar de kerk kunnen komen kunnen de dient op televisie, op de tablet, pc of smartphone bekijken. De vieringen zijn ook na de dienst nog terug te kijken. Wanneer de coronamaatregel dat toelaten en de PC’s weer activiteiten kunnen organiseren kunnen ook deze activiteiten worden uitgezonden en opgenomen.
 
Nu zoeken wij vrijwilligers die tijdens de vieringen of andere activiteiten de iPad willen bedienen. Wanneer zich meerdere mensen opgeven hoef je maar een beperkt aantal keren dienst te doen. Als je thuis of op vakantie foto’s of filmpjes maakt kun je ook gemakkelijk de iPad bedienen. Natuurlijk krijg je vooraf een goede instructie.
 
Geïnteresseerd of ken je iemand die dit zou willen doen, neem dan contact op met:
Jan Bruil
email:   bruil.jan@online.nl
mobiel: 06 10360085
 
Namens de Kerkenraad,
-Jan Bruil
 
Administrateur en gastvrouw, -heer begraafplaats Hoog-Keppel
Rudolf Kits en Catrien Bruil hebben aangegeven per 1 juli met hun werkzaamheden voor de begraafplaats in Hoog-Keppel te willen stoppen. Natuurlijk vinden wij dat erg jammer. Rudolf heeft de functie van administrateur ruim een jaar uitgevoerd. Catrien is al zeer lange tijd het vertrouwde gezicht voor de begraafplaats.
 
De administrateur verzorgt begraafplaats administratie, dat is onder meer het bijhouden van de gravenadministratie en facturering na een uitvaart. De gastvrouw, -heer is de contactpersoon voor nabestaanden en de uitvaartonderneming.

De begraafplaats kan natuurlijk niet goed functioneren zonder dat deze cruciale functies zijn ingevuld. Rudolf en Catrien zorgen voor een goede overdracht, zodat je goed beslagen de functie kunt overnemen.
Geïnteresseerd of ken je iemand die wil zorgen voor de continuïteit van de begraafplaats, meld je dan aan:
Jan Bruil
email:   bruil.jan@online.nl
mobiel: 06 10360085
 
Namens het College van Kerkrentmeesters,
-Jan Bruil
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.