PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Vacatures Vacatures


Helaas is het College van Kerkrentmeesters er nog niet in geslaagd om nieuwe ambtsdragers aan te trekken. Na het vertrek van Ton Bertram en Anke Wensink is ons college erg kwetsbaar geworden. Wij zijn blij dat Hannie Smeitink heeft toegezegd om in januari de administratie op haar te nemen, dat geeft al enige verlichting.
Wij zijn nog op zoek naar minimaal één ambtsdrager. Kerkrentmeesters voeren het beheer over de materiële zaken in de kerk en beslissen mee op beleidsniveau. Denk aan het voorbereiden van begrotingen en jaarrekeningen, het beheer van onze beleggingen, onroerend goed en gronden. Een mooi ambt om te mogen vervullen! Geen of weinig ervaring? Geen nood, er zijn tal van trainingen beschikbaar om je taak als (ouderling-)kerkrentmeester goed uit te gaan voeren.
Als gemeente moeten wij zorgen voor continuïteit van onze kerkgemeenschap, daarvoor is het noodzakelijk dat er voldoende ambtsdragers zijn die de bestuurlijke taken op zich willen nemen. Wij doen daarom nogmaals een dringend beroep op jullie allemaal om er nog eens over na te denken.  
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij: Jan Bruil (06-103 600 85), Peter Wanders (0313-438 762), of Henk Bloemendaal (0313-473 033).

Namens het College van Kerkrentmeesters,
-Jan Bruil
Het ouderlingenteam heeft ook altijd nog een vacature. Met drie wijkouderlingen en een pastoraal wij coördinator is ook dit college kwetsbaar.
Voor meer informatie over het pastorale werk in onze gemeente kunt u terecht bij
Ds. Karin Spelt (06-13 554 749) of bij de ouderlingen:  Elsbeth Besselink (0313-473218),
Mintje Thijssen (06-38 786 589), Trudy Hemke (06-25 563541).

 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.