PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Activiteiten Activiteiten

WERELDWINKEL

 
De Wereldwinkel is op een aantal momenten in het jaar aanwezig met een verkooptafel. Er is dan een tafel met Fair-Trade producten aanwezig, die gekocht kunnen worden. Hiermee steunt u ondernemers in ontwikkelingsgebieden in de Derde Wereld en koopt u verantwoorde producten.

KOFFIEDRINKEN
NA DE DIENST

Na alle kerkdiensten gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Op deze manier wordt onderlinge gesprek en ontmoeting aangemoedigd.
In verband met het corona virus is er voorlopig geen koffie drinken na de dienst.

 
VOOR BELANGSTELLENDEN

Op de 2e vrijdag van de maand wordt in samenwerking met het Dorpshuis in het Dorpshuis in Drempt, Kerkstraat 86,  van 10.00 – 12.00 uur een koffiemorgen georganiseerd.
Iedereen kan hier vrijblijvend aan deelnemen. Deze koffiemorgen wordt aangekondigd in Kerkleven en de regionale weekbladen Contact en Regiobode. In verband met de Corona maatregelen gaan de koffiemorgens voorlopig niet door.

MAALTIJD VOOR ALLEENGAANDEN

Op de tweede woensdag van de maand verzorgt een groepje vrijwilligers een maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt. Voor deze maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd.
 


 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.