PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Nuttige informatie begraafplaatsen Nuttige informatie begraafplaatsen

Er is veel informatie over het onderwerp begraven en begraafplaatsen beschikbaar op internet. Enkele informatieve sites:
www.uitvaartinfotheek.nl

Uitvaartadviezen - alles over de uitvaart

Het is goed om stil te staan bij “de laatste reis”. Wordt het begraven of cremeren? Wel of geen afscheid of afscheidsplechtigheid? Men wil het afscheid op eigen wijze en volgens eigen gebruiken en gewoonten kunnen regelen, beleven en verwerken. Het overlijden is een ingrijpende ervaring waarbij veel keuzes gemaakt moeten worden. De Uitvaartinfotheek kan hierbij van dienst zijn.

We komen er allemaal voor te staan...

Moeilijke beslissingen zijn het moeilijkst te nemen op een emotioneel moment. Om de laatste wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen, willen steeds meer mensen bij leven de uitvaart regelen en vastleggen. Vooraf kan dan rustig over deze zaken worden nagedacht, zeker als er persoonlijke wensen zijn. De uitvaart regelen is vooral het afscheid regelen. Het definitieve afscheid.

Waarom de Uitvaartinfotheek?

De uitvaartondernemer kan u onmogelijk informeren over alle mogelijkheden voor een uitvaart. Er kan echter meer dan u denkt! In de Uitvaartinfotheek staat alles vermeld met betrekking tot vóór, tijdens en na de uitvaart. De Uitvaartinfotheek is onafhankelijk, informatief en waarschuwend.

https://www.online-begraafplaatsen.nl

Het project 'Online Begraafplaatsen' is een initiatief van de Stichting Online-Verleden en heeft als doel het GRATIS beschikbaar stellen van begraafplaatsinformatie. De doelgroep is enerzijds de genealogisch onderzoeker en anderzijds de geïnteresseerde familieleden. Op deze site worden de gegevens op een objectieve wijze weergegeven met inachtneming van de gevoelens van de nabestaanden.

terug
 
 
Kerkdiensten
Iedere zondagmorgen is een kerkdienst. Afwisselend in de kerk van Voor-Drempt/Hoog-Keppel/Hummelo, tenzij anders vermeld.
Na de ochtendvieringen is er gelegenheid om koffie of thee te drinken.

Zondag 19 mei - 10.00 uur - Achter-Drempt - Marjan van Zadelhoff - Oecumenische dienst, Pinksteren

Zondag 26 mei - 10.00 uur - Voor-Drempt - Ds. Boonen

Zondag 2 juni - 10.00 uur - Voor-Drempt - Ds. Klaver

Zondag 9 juni - 10.00 uur - Voor-Drempt - Ds. Karin Spelt

Zondag 16 juni - 10.00 uur - Voor-Drempt - Mevr. Van Prooyen Schuurman

Zondag 23 juni - 10.00 uur - Voor-Drempt - Ds. Van der Boon

Zondag 30 juni - 10.00 uur - Voor-Drempt/Buiten (openluchtdienst) - Ds. Karin Spelt
 
Ontmoeten-Inspireren-Delen

Nieuwsbrief Ontmoeten--Inspireren--Delen - 02
 
Activiteiten
Dialectochtenden in 2024 - Dorpshuis te Voor-Drempt
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.