PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Instructie KerkTV Instructie KerkTV
De afgelopen tijd hebben wij naar de oecumenische diensten vanuit de Martinikerk in Doesburg kunnen kijken. Deze vieringen werden uitgezonden op de website Kerkomroep.nl
In de Kerkenraad is besloten om ook uitzendingen vanuit onze kerken mogelijk te maken. Met hulp van veel vrijwilligers is dat nu gerealiseerd.
Onze uitzendingen worden uitgezonden op de website Kerkdienstgemist.nl
De startpagina van Kerkdienstgemist.nl ziet er zo uit:In het vakje “Zoek kerk” kunt u Drempt, Oldenkeppel of Drempt en Oldenkeppel ingeven, nadat u op het vergrootglas hebt geklikt ziet u de volgende pagina:Hier kiest u “Naar kerk”, dan komt u op de pagina met de beschikbare uitzendingen. Nu staan er twee kleine proef uitzendingen. Op maandag 22 maart zal hier dus het meditatieve moment Als je naar het licht blijft verlangen krijg je ook licht….. te zien zijn. De uitzending zal vanaf 19:00 uur te zien zijn. Het meditatieve moment kunt u ook later bekijken.Via onderstaande knop komt u direct op de pagina van onze gemeente.

KerkdienstGemist

terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.