PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
Actie Kerkbalans 2022, Geef vandaag voor de kerk van morgen Actie Kerkbalans 2022, Geef vandaag voor de kerk van morgen
Geef vandaag voor de kerk van morgen
Actie Kerkbalans 2022 komt eraanIn januari gaat Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze gemeente een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2022 weer op u mogen rekenen!

Voor de kerk van morgen
De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Zeker na een ingewikkelde coronatijd willen we als kerk nu weer vooruit. Om ook in de toekomst van betekenis te zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Om uitnodigend te zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Aftrap
We zullen de actie dit jaar  inluiden met het luiden van onze kerkklokken, op 15 januari 2022 om 12:00 uur. Als de coronamaatregelen het toelaten zullen wij dit moment feestelijk omlijsten. Als het kan, zullen we het thema zichtbaar maken in onze kerk.

Samen voor onze kerk
Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier in januari ruimhartig in. In de week van 24 januari 2022 komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen. U kunt uw bijdrage ook digitaal overmaken. Kijk te zijner tijd voor actuele informatie op kerkdrempel.nl/kerkbalans.

Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.