PKN
Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel (PGDO)
 
pelgrimeren pelgrimeren
Woensdagochtend 13 december zijn mensen vanuit de PG ’s-Heerenberg-Zeddam te gast in Hoog-Keppel. Zij komen hier om samen te pelgrimeren. Een groep mensen  o.l.v. ds. Henriëtte Nieuwenhuis, die eens in de 6/7 weken bij elkaar komt om samen te wandelen. Dit keer in Hoog-Keppel. Leuk om ook mensen uit onze gemeentes uit te nodigen om mee te lopen. En zo elkaar te ontmoeten. Mensen die mee willen doen zijn van harte welkom.
We beginnen om 9.30 uur in het Kerkhuis , Burgemeester van Panhuysbrink 5 in Hoog-Keppel. Om 10.00 uur is er een kort meditatief moment in de kerk. Daarna is er een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Het eerste deel in stilte. Het tweede deel wandelen we in tweetallen verder en delen we onze gedachten en ervaringen rondom het thema. We sluiten de wandeling af met een lunch in het Kerkhuis. U kunt daar zelf brood voor meenemen. Voor soep en drinken wordt gezorgd. Info en opgave bij ds. Karin Spelt karin.spelt@gmail.com
 
terug
 
 
Kerkdiensten
Iedere zondagmorgen is een kerkdienst. Afwisselend in de kerk van Voor-Drempt/Hoog-Keppel/Hummelo, tenzij anders vermeld.
Na de ochtendvieringen is er gelegenheid om koffie of thee te drinken.

Zondag 21 juli - 10.00 uur - Voor-Drempt - Ds. Van der Boon

Zondag 28 juli - 10.00 uur - Hoog-Keppel - Ds. Karin Spelt
 
Ontmoeten-Inspireren-Delen

Nieuwsbrief Ontmoeten--Inspireren--Delen - 02

Vrijdag 2 augustus - Zomerwandeling Veluwezoom
 
Activiteiten
Giftenaftrek op de schop, teken de petitie!

Vrijdag 26 juli - Koffie met verhalen

Vrijdag 23 augustus - Koffie met verhalen

Zaterdag 24 augustus - BBQ met muzikale omlijsting!


Zomer activiteiten in de kerk (Voor-Drempt)

Dialectochtenden in 2024 - Dorpshuis te Voor-Drempt
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.